Tastoeamsterdam

Genieten van lekker eten, een goed glas wijn, de beste espresso. Alles vers en huisgemaakt. Restaurant Tastoeamsterdam heeft een internationale keuken, een mix van de Europese en Indische keuken. Voor ieder wat wils!

 Eén kaart waar u de hele dag van kunt kiezen. Of u laat wilt lunchen, vroeg dineren of zin hebt in een hapje en een drankje, het mag allemaal en kan altijd. In een gezellige en eigentijdse ambiance.

Tastoeamsterdam beschikt over een ruim terras aan het Hoger Einde-zuid in Ouderkerk aan de Amstel waar het heerlijk toeven is. Vanaf 9:00 tot 18:00 is er een blauwe parkeerzone, na 18:00 kunt u de auto vrij parkeren voor het restaurant. Het restaurant is gekoeld met airco.

Onze chef werkt met dagverse producten en maakt alles zelf in onze eigen keuken. Op de taarten en kroketten na. Die zijn van specialist Holtkamp. Een begrip in Amsterdam en omstreken.

Heeft u iets te vieren? Wilt u een feestje geven? Of een receptie organiseren? Het kan allemaal bij Tastoeamsterdam. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden.

TAKE AWAY

Wij behouden onze afhaal service.

Voor bestellen kunt u dat doorgeven op 020-7865077.