Tastoeamsterdam

Genieten van lekker eten, een goed glas wijn, de beste espresso. Alles vers en huisgemaakt. Restaurant Tastoeamsterdam heeft een internationale keuken, een mix van de Europese en Indische keuken. Voor ieder wat wils!

 Eén kaart waar u de hele dag van kunt kiezen. Of u laat wilt lunchen, vroeg dineren of zin hebt in een hapje en een drankje, het mag allemaal en kan altijd. In een gezellige en eigentijdse ambiance.

Tastoeamsterdam beschikt over een ruim terras aan het Hoger Einde-zuid in Ouderkerk aan de Amstel waar het heerlijk toeven is.

Onze chef werkt met dagverse producten en maakt alles zelf in onze eigen keuken. Op de taarten en kroketten na. Die zijn van specialist Holtkamp. Een begrip in Amsterdam en omstreken.

Heeft u iets te vieren? Wilt u een feestje geven? Of een receptie organiseren? Het kan allemaal bij Tastoeamsterdam. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden.

Wat hebben wij jullie gemist!

Genieten op ons sfeervolle terras en het restaurant.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid.

Wij verwelkomen u dan ook graag.

Indien u met meer dan 2 personen wenst te komen dan is dit uitsluitend mogelijk als uw gezelschap uit 1 huishouding komt.

Voor het diner op vrijdag en zaterdag werken wij in 2 shifts vanwege de beperkte ruimte in het restaurant. Wij hopen op uw begrip.

Take Away !

Wij behouden de afhaal service.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven van 12:00 tot 18:00.

Afhalen kunt tot 20:30.

Het team van Tastoeamsterdam